Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران کامیون‌دار کره‌جنوبی روز یکشنبه برای ششمین روز اعتصاب کردند و در اعتراض به پرداخت‌ها به دلیل افزایش هزینه‌های سوخت، اختلال در تولید، کاهش سرعت عملیات بندر و ایجاد خطرات جدید برای زنجیره تامین جهانی تحت فشار قرار گرفتند.

به گزارش ایران اکونومیست، گزارش‌ها نشان داد که تولید در بزرگ‌ترین مجتمع کارخانه هیوندای موتور در اولسان، روز جمعه به دلیل کمبود قطعات ناشی از اعتصاب، به حدود ۶۰ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیوندای گفت که اختلالی وجود دارد اما از ارائه جزئیات خودداری کرد و ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر به حالت عادی بازگردد.

کارخانه‌های اولسان هیوندای موتور روزانه حدود ۶۰۰۰ دستگاه خودرو تولید می‌کنند. این اعتصاب تا روز جمعه بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ وسیله نقلیه به این خودروساز خسارت وارد کرده که ارزشی بالغ بر ۱۸۰ میلیون دلار داشته است.

رسانه ها گزارش دادند که کارکنان کارخانه کیا در گوانگجو از خودروهای تازه مونتاژ شده برای تحویل استفاده می‌کردند.

تاثیر دیگر این اعتصاب بر کارخانه‌های تولید باتری‌های خودروهای الکتریکی است که هنوز اختلالی را تجربه نکرده‌اند اما در صورت ادامه اعتصاب، رسیدگی به محموله‌ها مجددا ارزیابی خواهد شد.

نیمه هادی‌ها نیز از این اعتصاب بی‌نصیب نبودند زیرا کامیون‌داران قصد دارند حمل‌ونقل مواد خام برای نیمه هادی‌های تولید شده در اولسان را متوقف کنند.

شرکت‌های بزرگ در زمینه تولید تراشه اظهار نظر نکردند اما در ارتباط با سیمان و فولاد، این اعتصاب باعث توقف حمل‌ونقل از دو کارخانه تا حدود یک سوم یا ۳۵ هزار تن در روز شده است.

همچنین تاثیر این اعتصاب بر پالایشگاه‌ها و پتروشیمی نیز رویت شده است و تعداد خودروهایی که وارد مجموعه پتروشیمی اولسان می‌شوند حدود ۹۰ درصد از سطح عادی کاهش یافته است و کامیون‌داران به رانندگان غیر اتحادیه می‌گویند که وارد مجتمع نشوند.

کره جنوبی پنجمین ظرفیت پالایشی بزرگ جهان را دارد و در ابتدای سال ۲۰۲۰ دارای ۳.۳ میلیون بشکه در روز ظرفیت پالایش نفت خام بود.

در زمینه بنادر و کانتینر نیز این اعتصاب باعث شد تا بندر بوسان، هفتمین بندر بزرگ کانتینری جهان، اعلام کند که این اعتصاب، ترافیک کانتینری آن را دو سوم از سطح عادی کاهش داده است.

بر اساس گزارش رویترز، یک مقام دولتی گفت: حرکت کانتینرها در بندر اولسان که حدود ۱۰ درصد از ترافیک بندری کره جنوبی را تشکیل می‌دهد، از روز سه شنبه متوقف شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اعتصاب کامیون‌داران کره جنوبی ، خودرو ، فولاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اعتصاب کامیون داران کره جنوبی خودرو فولاد کامیون داران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • کارخانه‌ای به وسعت یک جهان
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • بارش شدید تگرگ‌های درشت در خراسان جنوبی و آسیب به منازل و خودروها + ویدئو | اندازه تگرگ ها را ببینید
  • عکس| خسارت های شدید بارش تگرگ به خودروها در یک شهر ایران