Web Analytics Made Easy - Statcounter

داده‌های رسمی نشان می‌دهد کسری تجاری کالا‌های آمریکا در ماه گذشته نزدیک به بالاترین حد خود بوده است. این امر نشان می‌دهد تجارت تأثیر منفی بر رشد اقتصادی در سه ماهه اول سال خواهد داشت.

رویترز به نقل از وزارت بازرگانی آمریکا در بیانیه امروز خود نوشت: «کسری با ۰.۹ درصد کاهش به ۱۰۶.۶ میلیارد دلار رسید، پس از اینکه کسری تجارت کالا در ژانویه گذشته به بالاترین سطح خود در تاریخ یعنی ۱۰۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ میلیارد دلار رسید».

دانیل سیلور، اقتصاددان آمریکایی در این خصوص گفته است: «ما فکر می‌کنیم تجارت ممکن است حدود دو تا سه درصد از رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول سال کم کند».

گفتنی است، کسری تجاری زمانی اتفاق می‌افتد که ارزش واردات یک کشور از ارزش صادرات آن بیشتر شود. این امر به واردات و صادرات کالاها یا محصولات فیزیکی و همینطور به خدمات اشاره دارد. به عبارت ساده، کسری تجاری به این معنی است که یک کشور بیشتر از آنچه که می فروشد، کالاها و خدمات می خرد.

گفته می‌شود محاصره گذرگاه‌های مرزی آمریکا و کانادا توسط رانندگان کامیون کانادایی در ماه گذشته احتمالاً باعث کاهش حجم صادرات شده باشد. دولت گزارش تجارت جامع فوریه را سه شنبه آینده منتشر خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسری تجاری آمریکا اقتصاد بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟