Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به قرار گرفتن در فصل برداشب سیب، یکی از باغداران شهر سی سخت اعتصاب کامیون داران و عدم حمل بار توسط آنان را بزرگترین ضربه ها به تولیدکنندگان دانست و از مسوولان مربوطه درخواست کرد مشکلات صنفی آنان را حل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سفیردنا؛ این روزها اخبار منتشر شده در فضای مجازی حاکی از اعتصاب برخی از کامیون داران کشور به دلیل محقق نشدن خواسته های صنفی آنان توسط مسوولان مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از تولید کنندگان عمده میوه استان کهگیلویه وبویراحمد در این خصوصو به سفیردنا گفت: کامیون ‌داران با هدف تامین خواسته صنفی، با خودداری از حمل بار در چند استان دست به اعتصاب زدند که این اعتصاب بر روی بخش‌های مختلف تاثیر گذاشته است، اما در این میان کشاورزانی که در فصل برداشت محصول خود قرار دارند کمتر دیده شده اند، در حالی که بیشتر محصولات کشاورزی فساد پذیر هستند و امکان نگهداری آن‌ها در زمین وجود ندارد.

 

 

وی با اشاره به اینکه  شهر سی سخت  قطب تولید میوه سردسیری در استان کهگیلویه وبویراحمد و جنوب کشور است، گفت: در فصل برداشت میوه، فراهم بودن وسایل حمل و نقل کافی و مناسب برای انتقال محصولات به سردخانه های انبار میوه و  بازارهای هدف، نیاز مهم و ضروری کشاورزان است.

 

 

تولید کننده و کشاورز برتر استان با بیان اینکه گره کور مشکلات کامیون داران در دست مسوولان است، افزود: اعتصاب کامیون‌ داران به ویژه در استان‌های جنوبی شرایط کشور را برای کشاورزان سخت کرده و محصولات آن‌ها را در معرض نابودی قرار داده است.

 

 

این باغدار عنوان کرد: شنیده ایم در برخی از استان های همجوار، برخی از کشاورزان دست به دامان تعاون‌های روستایی منطقه و ارگان‌های دولتی شده اند اما، امکانات آن‌ها برای تامین نیاز حمل ونقل کشاورزان کافی نیس و باید این مشکل به در سطح کلان حل شود.

 

وی با بیان اینکه کامیون داران نیز خواسته هایی دارند و باید به آنها رسیدگی شود، گفت: رانندگاه کامیون را نباید اخلالگر معرفی کرد بلکه مسوولان باید خواسته آنان را بشنوند و در خصوص رفع نیاز های صنفی آنها اقدامات لازم را صورت دهند.

 

 

این تولید کننده سیب افزود: در سطح شهرستان دنا و شهر سی سخت همچنین در روستاهای اطراف آن از قبیل: تل سیاه(علی آباد واقبال آباد)، کوخدان، سرمور، دهنو، بیاره، امیرآباد و کریک که سالیانه حجم بالایی از انواع محصوصلات کشاورزی و سر درختی از قبیل سیب، هلو، آلو، گردو، زردآلو و انگور برداشت می شود، نیاز بالایی به کامیون به عنوان وسیله حمل و نقل این تولیدات به بازار های هدف که عمدتا جنوب کشور بوده وجود دارد که با اعتصاب آنها مشکلات فراوانی برای کشاورزان به وجود می آید و متحمل ضررهای فراوانی می شوند.

 

 

در پایان این گفتگو، باغدار و تولیدکننده سیب هم استانی با اشاره به لزوم همت مضاعف مسوولان برای برطرف کردن مشکلات صنفی کامبون داردان گفت: رانندگان کامیون نیز جزئی از مردم و این کشور هستند و طبیعتا قصد ضربه زدن به اقتصاد کشور و اعمال فشار بر مردم را ندارند و فقط خواهان برطرف کردن مشکلات صنفی خود هستند و مسوولان باید هرچه سریعتر این مشکلات را حل کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • بزرگترین حسرت در سیرجان سهم ستاره اسپانیایی (عکس)
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب